tisdag, augusti 06, 2013

Hipp hipp hurra!


Ja vad har jag gjort de senaste månaderna förutom att sticka, rasta mops, jobba, städa, laga mat, träna, handla och sova? Spelat in podcast såklart! Vi har precis släppt vårt 30:e avsnitt av Stickpodden. Och idag har vi verkligen anledning att skryta lite extra.

Vi är sådär pirrigt superglada över att vara nominerade i Svenska Podradiopriset 2013. Vilken överrasking! Och vilken glädje det väckt! Karin som firar semester i Gnosjö har hurrat så högt att det skallrat ända till Kalmar där Elin sitter och stickar på sin Color Affection.

Tack till alla som nominerat oss! För tre timmar sedan hade vi ingen aning om att vi var med och tävlade. Tack till alla som röstat! Utan er lyssnare hade det inte varit nån podd. Och tack för att ni är VÄRLDENS BÄSTA lyssnare! Jo, vi lovar - utan era roliga kommentarer, smarta funderingar, peppningar och kärlek hade vi inte haft så roligt som vi har.

Vi struntar i om vi vinner! För bara det faktum att vi är nominerade känns som en vinst. Och att vi är lyckligt lottade att ha en fantastisk hobby, för vad vore livet utan stickning?

Två miljoner kramar och en stor puss! Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar