söndag, juni 03, 2012

Kom igen nu hejarklacken!


Jag avgudar Pickles! Garnerna är fantastiska, mönsterna så fina och inspirationen man får efter ett besök gör att man genast startar igång med 10 nya projekt.

Pickles kickade igång med en tävling i början av maj där man kunde skicka in sitt egna bidrag av deras Oslo Anorak. Eftersom jag ä-l-s-k-a-r just detta mönstret så ville jag såklart vara med och tävla!

Jag valde att göra en version utan luva i till en liten bebis. Jag tycker att luvan är i vägen när de är så små så jag hoppade helt enkelt över den. Istället avmaskade jag några varv extra tills jag tyckte att det var en lagom stor hals. Resultatet blev en söt sommartröja som kommer värma gott under kvällarna. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kommer att göra fler anoraker - med och utan luvor! :)

Hursomhelst! Nu har min version av anoraken kommit till final. Och vill du rösta på mitt bidrag så blir jag väldigt glad!

6 kommentarer:

 1. utrolig fin versjon, er så enig angående hette til små barn!
  er du på ravelry?

  SvaraRadera
 2. Jag kikar in på Ravelry ibland, men jag är inte så väldigt aktiv... :) Däremot hittar jag massa inspiration där som jag samlar på mig.
  Här hittar du mig: http://www.ravelry.com/people/eathospitalfood

  Vilken fin blogg du har Guro! Jag ska in och kika och kommentera lite. Hittade massa saker jag gillade! :)

  SvaraRadera
 3. Hej

  Jag har röstat på dej nu! Jag älskar också pickles och har stickat Oslo-anorakken i Abuelita merino. Jag tycket det garnet är underbart! Även deras eko-bomull.

  Jättefin tröja!

  SvaraRadera
 4. Åhh! Tack för rösten!

  Jag är sugen på att beställa deras ekobomull också. Kanske du har bilder på din blogg i något du stickat i bomullen?

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!Osloanoraken är jättefin.Skulle behöva hjälp med raglanfellingen på svenska.Mvh Anki

  SvaraRadera
 6. Glömde mailen.anki455@hotmail.com

  SvaraRadera