tisdag, januari 22, 2013

Wrap it!


Har jag stickat nåt sjukt fin gillar jag att piffa till paketet som jag ger bort. Därför är japanska presentpåsar min bästa vän. De är pimpade, söta, prickiga, randiga, blommiga och bara "kawaii" helt enkelt. Speciellt bra är det när man får klistra på klistermärken, washi-tejp eller nåt annat som är pricken över i:et. Dessa paket har fått nya ägare under hösten.


7 kommentarer:

 1. Kawaii kawaii!! Älskar japan och allt japanskt pyssel! Jag kanske inte handlade klistermärken för 2000 kr, men kom upp i samma prisklass för presentpåsar, klistermäken, washitejö, garn, tygband, måttband osv. när jag var där senast! Och det var väl investerade pengar =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså deras pyssel! <3 Jag knarkar Japanska pappershandlar, brevpapper, klistermärken och allt annat fint. Förra gången jag var där så var det nagelpimp jag snöade in på. Nagelklistermärken, nagellack, glitter - allt nagelrelaterat fick följa med hem. Och denna gången var det presentpåsar och klistermärken jag injicerade. :)

   Vilken härlig blogg du har förresten!

   Radera
 2. Hej!
  Om vantarna från färöarna: Nej jag har inte ruggat dem något alls! Just nu använder jag dem dagligen, min erfarenhet är att yllevantar brukar tova ihop sig lite vid användning och bli tätare och varmare! De är ganska generösa i storleken!

  SvaraRadera
 3. Supergulligt paket! Jaghar länge längtat efter att åka till Japan men ännu inte hunnit med det. När är det bra tid att åka dit? Jag tänker framför allt på Tokyo och Kyoto. Ha en härlig måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy vad jag är dålig på att kolla kommentarer på min egen blogg. :)

   Men! Du får ju alltid tag på mig på Facebook Maria! ;) Hur som helst. Jul och nyår är bra för jag hatar att fira det i Sverige. När jag var där 2010 så hade jag på mig en t-shirt och tunn jacka på Disneyland dagen efter julafton. Det kändes lyxigt. Men visst, det var lite småkallt vissa dagar under julen. Typ svensk höst. Sommar är för jävla varmt. Det bara rinner svett. Men om man står ut med det så är Tokyo fantastiskt under sommaren. Alla småbarer, korta kjolar och galna skor gör sig perfekt i Tokyos sommarnatt. April bjuder på blommande körsbärsträd och är kanske den mysigaste perioden. Lagom t-shirtvarmt, romantiskt och härligt. Höst är fint och mycket varmare än Sverige.

   Så alla årstider har sin fördel helt enkelt! :)

   Radera